Schoolfeest DJ voor kerstgala

Wie versiert wie op jullie kerstgala?
Wat betaal ikWat krijg ik

Schoolfeest DJ voor Kerst of kerstgala

Voor het Kerstgala willen jullie een Schoolfeest  organiseren . Wij kunnen daarbij helpen! Al sinds 2003 hebben wij ervaring opgedaan op zeer veel kerstgala’s en Schoolfeesten, van groot tot klein. Onze Schoolfeest Dj’s zullen ervoor zorgen dat jullie een te gekke avond beleven.
Met kwalitatief hoogwaardige apparatuur laten wij niks aan het toeval over. Jouw Schoolfeest moet perfect zijn. Een superstrakke lichtshow, samen met een geluidsinstallatie die je broekspijpen laat wapperen, verzorgd door onze Drive-in Show dj’s zijn de ingrediënten voor jullie schoolfeesten.

 

 

Wij gebruiken geen rookmachines tijdens schoolfeesten, maar onze schoolfeest dj’s hebben een professionele Hazer om de lichtshow mooi tot uiting te laten komen. Deze machines zijn eigenlijk bedoeld voor theaters & concerten. Je hebt hiermee dus geen last meer van blauwe rook in je zaal, er zal alleen een hele lichte nevel hangen (vergelijk het met mist).
Verder maken wij gebruik van movingheads & ledparren, eventueel aangevuld met extra lichteffecten. Een sterrenhemel als achtergrond van 6×3 meter behoort ook tot de mogelijkheden, dit is voor een strakke afwerking van de Drive-in Show.

Bij alle schoolfeesten zullen wij een fotograaf meenemen voor het maken van party pics tijdens jullie kerstgala schoolfeest. We gaan ervan uit dat iedereen verkleed komt, en zijn uiterste best ervoor doet om de meeste indruk achter te laten. Het is mogelijk om deze optie uit te breiden met onze “uitgebreide Fotostudio”. Klik hier voor meer informatie daarover.

 

 

Atlas Lyceum

Al 8 jaar op rij zeer goede ervaringen met dit bedrijf! Niet de goedkoopste, wel eindeloze mogelijkheden en een zeer groot meedenkend vermogen van deze organisatie. Ga zo door jongens! Gr Piet, concierge.

Henk Blok - OSG Zwolle

Mede namens de overige leden van de feestcommissie wil ik jullie alsnog hartelijk danken voor het verzorgen van deze mooie avond. Dankzij (?) jullie schuimmachine heeft iedereen genoten van de avond, de muziek en de de aankleding! Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Hayco & Raymond - Amsterdams Lyceum

Het schoolFeest op de csg Wa echt Superrr Gaaf!
Yes komen jullie weer in Novemberrrr? Mooi zo…
Heb me wel vermaakt
GroetJes

OSG Meergronden

Nadat onze vaste DJ 3 dagen vooraf zichzelf had afgemeld zaten wij met de handen in ons haar. Gelukkig bracht Google ons naar deze website toe, en niks anders dan lof. Wat ons betreft een goede samenwerking voor de komende jaren!

Annelies - Edison College

HEEJJ.. JULLY WAREN EGT KEI GOED OP ONS SCHOOLFEEST OP HET EDISON COLLEGE IN APELDOORN IK HOOP DAT JULLY VAKER MOGEN DRAAIEN OP ONS SCHOOLFEEST
GROETJESS.. ANNELIES

Thorbecke Scholengemeenschap

Dag Tom, Wat hebben jullie het allemaal goed voor elkaar!
Puike lasershow waar zeer enthousiast op werd gereageerd en zelfs ons kippenvel bezorgde. DJ’s die duidelijk inspelen op het jonge publiek, kortom een echte aanrader!

Kosten Kerstgala Schoolfeest DJ & Drive-in Show

Zoals je hierboven al hebt gezien werken wij met verschillende Schoolfeest Drive-in Shows met daarbij ook passende tarieven, zodat je voor jezelf een afweging kan maken wat het beste bij jullie past. Hieronder vind je de verschillen duidelijk op een rij, zodat je voor jezelf de afweging kan maken welke Drive-in Show het beste bij jullie wensen past. Twijfel je nog? Je kan ons ook altijd om advies vragen, wij staan jullie graag te woord!

Voor het beste overzicht raden we je aan deze prijstabel op een pc of laptop te bekijken.

.

Voor kleine Schoolfeesten hebben wij speciale tarieven, neem hiervoor contact met ons op om te bekijken welke mogelijkheden we hierin kunnen bieden.

Alle prijzen zijn incl BTW!