Schoolfeest Fotograaf met Fotostudio

incl. Photoprops, 2 megagrote flitsers en achtergrondsysteem
Wat betaal ikWat krijg ik
<div id="mogelijkheden"></div><br /> <p class="description"></p>

Fotostudio met Schoolfeest DJ

De Fotostudio is bij alle shows optioneel bij te boeken.
Let op dat we hiervoor wel een vrije ruimte nodig hebben van 3 x 4 meter.

Wij zorgen voor het decor: Coole achtergrond, een kist vol met Pruiken, Snorren, Brillen, Gekke tekstbordjes en noem maar op. Ook hebben wij een levensgroot rood hart waarmee jullie kunnen poseren. Op deze manier breken we al vrij vroeg in de avond het ijs van het publiek. Deze foto’s plaatsen wij op onze facebookpagina, en uiteraard krijgen jullie achteraf alle foto’s in originele kwaliteit zonder watermerk toegestuurd.
Voor onze fotostudio maken bij gebruik van een NIKON spiegelreflexcamera , aangevuld met 2 grote studioflitsers (80x100cm!!) voor een correcte belichting.

Als achtergrond maken we gebruik van een achtergrondsysteem van 4m20 breed bij 3m90 hoog. Hiervoor kunnen we achtergronden gebruiken zoals een groot zwart doek, of een levensgrote foto (ideaal voor bijvoorbeeld halloween!) Uiteraard is het ook mogelijk om zelf iets te ontwerpen.

<div id="tarieven"></div><br /> <p class="description"></p>

Kosten Halloween Schoolfeest DJ & Drive-in Show

Zoals je hierboven al hebt gezien werken wij met verschillende Schoolfeest Drive-in Shows met daarbij ook passende tarieven, zodat je voor jezelf een afweging kan maken wat het beste bij jullie past. Hieronder vind je de verschillen duidelijk op een rij, zodat je voor jezelf de afweging kan maken welke Drive-in Show het beste bij jullie wensen past. Twijfel je nog? Je kan ons ook altijd om advies vragen, wij staan jullie graag te woord!

Voor het beste overzicht raden we je aan deze prijstabel op een pc of laptop te bekijken.

.

De prijzen van een Schuimparty zijn gebaseerd op een Schuimparty van ongeveer 2,5 tot  3 uren in een kleine zaal. Indien je langer wilt schuimen is het verstandig om contact met ons op te nemen over de hoeveelheid extra schuim die je nodig gaat hebben. Ook voor grote zalen adviseren wij je graag welke mogelijkheden er zijn.

Voor kleine Schoolfeesten hebben wij speciale tarieven, neem hiervoor contact met ons op om te bekijken welke mogelijkheden we hierin kunnen bieden.

Alle prijzen zijn incl BTW!