Schoolfeest DJ met Schuimparty

Durf jij koppie onder?
Wat betaal ikWat krijg ik

Schuimparty met Schuimmachine voor Examenstunt

Ben jij nog op zoek naar de beste examenstunt voor jullie laatste schooldag (LSD)?
Je bent bij ons dan aan het juiste adres. Wij verhuren en verzorgen examenstunt schuimparty’s door heel Nederland.

Om jullie in de kosten tegemoet te komen hebben we in April een speciale aanbieding. Je kan bij ons een schuimmachine huren voor 295 euro (ex. reiskosten). Neem even contact met ons op om de beschikbaarheid te bekijken. Vorig jaar waren alle Schuimmachines namelijk al 2 weken voor de examenstunt verhuurd.
Wij rijden met 2 auto’s door heel Nederland, vorig jaar waren we o.a. in Amsterdam, Utrecht, Breda en Zwolle.

Vorig jaar hebben we ook samen met Jeroen & Co een illegale schuimparty verzorgd op een school ergens in Midden-Nederland. Check hier hoe dat eraan toe ging.

Wil jij dus ook zo’n megavette schuimparty op je examenstunt? Zorg dan wel dat de school op de hoogte is van je plannen. Een waterreservoir van 1.000 liter hebben we standaard in de auto staan, maar stroom hebben we wel van jullie nodig!

Hieronder zie je in een korte video hoeveel schuim onze machine produceert. Met 125.000 liter per minuut is dit de op één-na-grootste schuimmachine van Europa.

 

Onze schuimmachines & schuimvloeistof zijn goedgekeurd door Europese keuringsinstanties en hiervan hebben wij certificaten op aanvraag beschikbaar. De verdunde schuimvloeistof werkt NIET verstikkend (je kan dus gewoon ademhalen als je onder de schuimdouche staat) en is niet schadelijk voor kleding en huid. Mensen met een zeep-allergie dienen wel extra voorzichtig te zijn (zeep is immers een grondstof voor Schuimparty’s).

Schuimparty met Schuimmachine op jouw Schoolfeest

Wil jij op jouw Schoolfeest de de beste publiekstrekker die er bestaat? Boek dan een Schuimparty!

 

Met onze Schuimmachines, die je zowel los kan huren, als optioneel bij kan boeken, verzeker jij jezelf van een hoge opkomst op jouw Schoolfeest. Ben je al geïnteresseerd in het huren van de op één-na grootste Schuimmachine van Europa? Onze schuim kanonnen zijn in staat om een schuimbad te creëren van 2 meter hoog. Met een constante output van 125.000 liter schuim per minuut is dat geen probleem. Als er een mogelijkheid is om het Schuimkanon op te hangen, is dat veruit de meest ideale optie. Op deze manier maak je een gigantische schuim douche voor je publiek, zoals te zien is op onderstaande filmpje.

Als er geen ophangmogelijkheden zijn plaatsen we dit kanon op statieven. Voor een Schuimparty hebben we heel veel water nodig, hiervoor gebruiken we opslagtanks die we hebben in de maten van 200 liter, 800 liter of 1000 liter. Om deze tanks snel te kunnen vullen gebruiken we de brandslang, indien dat niet mogelijk is zullen we zelf extra tuinslangen meenemen, geef dit dan wel tijdig bij ons aan!

Een schuimparty op je Schoolfeest is altijd een succes! Ook kan je onze Schuimmachines bijvoorbeeld inzetten voor je examenstunt.
Als je een Schuimparty bij ons boekt samen met een Drive-in Show, zorgen wij altijd voor de bediening hiervan. Kies je ervoor om alleen een Schuimmachine bij ons te huren voor je schuimparty , kan je ervoor kiezen om dat door ons te laten verzorgen, of om dat zelf te doen. In dat laatste geval staat daar een leuke korting tegenover.

Onze schuimmachines & schuimvloeistof zijn goedgekeurd door Europese keuringsinstanties en hiervan hebben wij certificaten op aanvraag beschikbaar. De verdunde schuimvloeistof werkt NIET verstikkend (je kan dus gewoon ademhalen als je onder de schuimdouche staat) en is niet schadelijk voor kleding en huid. Mensen met een zeep-allergie dienen wel extra voorzichtig te zijn (zeep is immers een grondstof voor Schuimparty’s).

Annelies - Edison College

HEEJJ.. JULLY WAREN EGT KEI GOED OP ONS SCHOOLFEEST OP HET EDISON COLLEGE IN APELDOORN IK HOOP DAT JULLY VAKER MOGEN DRAAIEN OP ONS SCHOOLFEEST
GROETJESS.. ANNELIES

Thorbecke Scholengemeenschap

Dag Tom, Wat hebben jullie het allemaal goed voor elkaar!
Puike lasershow waar zeer enthousiast op werd gereageerd en zelfs ons kippenvel bezorgde. DJ’s die duidelijk inspelen op het jonge publiek, kortom een echte aanrader!

Hayco & Raymond - Amsterdams Lyceum

Het schoolFeest op de csg Wa echt Superrr Gaaf!
Yes komen jullie weer in Novemberrrr? Mooi zo…
Heb me wel vermaakt
GroetJes

Atlas Lyceum

Al 8 jaar op rij zeer goede ervaringen met dit bedrijf! Niet de goedkoopste, wel eindeloze mogelijkheden en een zeer groot meedenkend vermogen van deze organisatie. Ga zo door jongens! Gr Piet, concierge.

Henk Blok - OSG Zwolle

Mede namens de overige leden van de feestcommissie wil ik jullie alsnog hartelijk danken voor het verzorgen van deze mooie avond. Dankzij (?) jullie schuimmachine heeft iedereen genoten van de avond, de muziek en de de aankleding! Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

OSG Meergronden

Nadat onze vaste DJ 3 dagen vooraf zichzelf had afgemeld zaten wij met de handen in ons haar. Gelukkig bracht Google ons naar deze website toe, en niks anders dan lof. Wat ons betreft een goede samenwerking voor de komende jaren!

Kosten Schuimparty en Schuimmachine huren voor jouw Schoolfeest.

Zoals je hierboven al hebt gezien werken wij met verschillende Schoolfeest Drive-in Shows met daarbij ook passende tarieven, zodat je voor jezelf een afweging kan maken wat het beste bij jullie past. Hieronder vind je de verschillen duidelijk op een rij, zodat je voor jezelf de afweging kan maken welke Drive-in Show het beste bij jullie wensen past. Twijfel je nog? Je kan ons ook altijd om advies vragen, wij staan jullie graag te woord!

Voor het beste overzicht raden we je aan deze prijstabel op een pc of laptop te bekijken.

.

Voor kleine Schoolfeesten hebben wij speciale tarieven, neem hiervoor contact met ons op om te bekijken welke mogelijkheden we hierin kunnen bieden.

Alle prijzen zijn incl BTW!